Uncategorized

3 tips voor een gezellige avond thuis

Nu we veel thuis moeten zitten, kan het dagelijks leven soms best in een sleur raken. Voorkom dat elke avond hetzelfde wordt door verschillende dingen te blijven proberen. Want een leuk avondje uit kan natuurlijk je goed thuis met goede vrienden. Zelfs een film op de bank kan je leuk aankleden, als je er maar even je best voor doet.

Shisha avond

Even iets nieuws proberen of zin in een andere wending dan de standaard wijn- en bieravond? Dan kan je eens een avondje kiezen om shisha te doen. Shisha is ook wel een waterpijp met een smaakje. Je rookt het gezellig met meerdere mensen en er zit vaak een lekker smaakje aan, die je zelf kan uitzoeken. Houd je van watermeloen of liever appel? Als het op shisha smaken aankomt, kan je het zo gek niet bedenken. Shisha maken kan heel gemakkelijk als je zelf een waterpijp hebt, maar je kan deze natuurlijk ook ergens huren of kopen. Hier bestaat wel veel onderscheid tussen de verschillende modellen. Ook niet elke shisha is hetzelfde. Je kan kiezen tussen verschillende smaken, maar ook in prijs en kwaliteit zit veel verschil.

Borrelplank

Wat gaat er nou boven een avondje lekker borrelen met een paar goeie vrienden, je ouders of je geliefde. Daar hoor natuurlijk een lekker borreltje bij, maar ook de borrelplank moet je niet vergeten als je er een bijzondere avond van wilt maken. Kies voor wat excentriekere hapjes en maak de borrelplank mooi op. Dit staat garant voor gezelligheid én een culinair hoogstandje.

Spelletjesavond

Dit kan verschillen van pokeren tot mens erger je niet. Afhankelijk van wat jou en jouw vriendengroep aanspreekt, kan je spelletjes uitzoeken. Maak er een casino avond van of organiseer een heel toernooi aan bordspelletjes. Jullie kunnen je vast ook de avond wel vermaken met Triviant of 30 seconds. Een leuk spel voor als je met wat meerdere mensen samenwoont. Creëer verschillende teams en ga de strijd met elkaar aan! Wat een gezelligheid thuis.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.