Uncategorized

Kies een hanglamp voor in je interieur

Lampen zijn de must-have in interieurdecoratie. Ze geven een echt decoratief tintje aan onze interieurs. De keuze voor een decoratieve hanglamp is echter geen toeval. Hiervoor moet je rekening houden met een aantal criteria.

Volgens de stijl van decoratie

Bij de keuze van een hanglamp moet rekening worden gehouden met de integrale stijl van de decoratie. Bij het kiezen van een hanglamp is het belangrijk dat je rekening houdt met jouw decoratiestijl. Voor een sobere en overzichtelijke hanglamp kies je voor een moderne stijl. Een Oosters hanglamp Rotterdam is een perfecte optie voor een traditionele decoratie. Merk op dat het zich ook aanpast aan verschillende decoratieve stijlen.

Het soort verlichting

Er wordt een ophanging aan het plafond geïnstalleerd. Je moet het dus kiezen op basis van het type verlichting, omdat het de kamer van algemene verlichting voorziet. Het is in feite het licht dat aangaat bij het betreden van een kamer. Dit zorgt voor voldoende homogene verlichting om jezelf te kunnen zien en te kunnen oriënteren in een ruimte. Het is essentieel om zachte verlichting te kiezen die de ogen niet zal verblinden. Hanglampen met spaarlampen zijn een betere optie.

Het is ook belangrijk om een ​​hanglamp te kiezen op basis van de afmetingen van de kamer waarin je gaat wonen. Voor een kamer kleiner dan 10m² is het beter om te beginnen met een ophanging waarvan de diameter varieert tussen 30 en 40 centimeter. Kies voor een kamer van 15m² voor een ophanging met een diameter van 40 tot 50 cm.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.