Uncategorized

Vier redenen om met je kleding naar stomerij Hillegom te gaan

In de afgelopen jaren zijn er meer locaties van wasserij Hillegom geopend. Hier zijn enkele redenen waardoor je van gedachten zou kunnen veranderen over waarom het beter kan zijn om je was naar een wasserette in Hillegom te brengen in plaats van het bij je thuis te doen.

1. Je bespaart tijd

Afhankelijk van het programma dat je kiest, kan de wachttijd thuis tussen de 45 minuten en bijna anderhalf uur duren. Bijvoorbeeld, een synthetische was op 40º en een volledige lading (tussen 3 en 4 kg kleding) duurt gemiddeld 1 uur en 28 minuten. Vaak moet je wachten tot het klaar is voordat je het huis verlaat, zodat je wasgoed niet kreukt.

In een wasserette Hillegom kunnen ze in 45 minuten tot 17 kg kleding wassen en heb je direct schone en droge was. Ook is het gebruik van 3 of 4 wasmachines tegelijk erg handig bij terugkomst van vakantie of voor grote gezinnen.

2. Groener en beter voor je portemonnee

De huishoudelijke wasmachine heeft een hoog water- en elektriciteitsverbruik. Het verbruikt 254 kWh per jaar, meer dan de helft van de totale uitgaven die nodig zijn om een ​​huis te verlichten (410 kWh), en vertegenwoordigt 11,8% van de gemiddelde elektriciteitsrekening, volgens gegevens van het Institute for Energy Diversification and Saving (IDAE). Ook zijn er de extra kosten van wasmiddel en wasverzachter, evenals het extreem hoge elektriciteitsverbruik van de droger, als je die hebt. Machines die worden gebruikt door experts in wasserij Hillegom zijn industrieel en high-end, dus ze zijn efficiënter en kunnen het waterverbruik met meer dan 20% verminderen.

3. Hygiënischer?

Deskundigen zeggen dat veel bacteriën of ziekteverwekkers regelmatig wassen overleven – zelfs programma's met hogere temperaturen – en in de trommel blijven. De commerciële stomerij Hillegom maakt gebruik van een desinfectie service zodat de machines altijd ontsmet en in perfecte staat zijn.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.